Deprecated: Function create_function() is deprecated in /subdomains/revelating/lib/html_entity_decode_php4.php on line 374 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /subdomains/revelating/lib/html_entity_decode_php4.php on line 380 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /subdomains/revelating/lib/html_entity_decode_php4.php on line 374 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /subdomains/revelating/lib/html_entity_decode_php4.php on line 380 Services - revelating.mangoboom.nl

Services

ADOPTIE VERSNELLEN

In ons project management staat adoptie en waardecreatie centraal. Innovatie vraagt om een specifieke aanpak en fasering.

Lees meer

VALUECASES BOUWEN

Disruptive change biedt waarde op meer fronten dan in een klassieke business case te vangen is Daarom werken wij met value cases waarin dit wel gevangen wordt.

Lees meer

TRAINING (ACADEMY)

Innovatie begint met inzicht. Inzicht ontstaat door kennis. Hiervoor is onze academy opgebouwd uit trainingen die organisaties leren omgaan met (de impact van) disruptive technologies.

Lees meer

COALITIE AANSTURING

Als kennis van buiten naar binnen gebracht wordt, leidt dat vaak tot nieuwe vormen van samenwerking. Tussen jonge startups en volwassen bedrijven. Met hoge onzekerheid. Wij zijn gespecialiseerd in het ‘on board’ houden van het team en ‘on track’ houden van de samenwerking.

Lees meer

BUSINESS MODEL RENOVATIE

Onze projecten leiden als eerste tot betere producten en processen. Vaak ontstaan er dan mogelijkheden om de value chain en het business model opnieuw in te richten. Ons business drivers tool maakt eenvoudig inzichtelijk waar disruptive potential zit.

Lees meer